Треньорът на казахстанския Иртиш (Павлодар) Димитър Димитров е убеден, че бившият му тим Лудогорец ще защити за пореден път шампионската си титла, въпреки че според него и ЦСКА разполага с голям потенциал. Херо успя в последния възможен момент да спаси Иртиш от изпадане и тимът запази мястото си в Премиер лигата на Казахстан.

“В Лудогорец бях само година и не успях да усетя това отношение, което получих и продължавам да получавам в Павлодар. В никакъв случай обаче не мога да се оплача. Моите прогнози са, че тимът отново ще стане шампион на България. Очаквам ЦСКА да бъде втори, а Левски - трети. Смятам, че “червените” имат по-голям потенциал от “сините”. Да, Левски надгради, има добри играчи, но като цяло отстъпва на ЦСКА”, коментира пред “Дарик радио” шампионът на България с Литекс, Левски и Лудогорец.

“ЦСКА има отстъпление в сравнение с това, което бе миналата есен като качество и съдържание на играчите. Затова смея да твърдя, че Лудогорец, на база опита и рутината си, ще бъде отново шампион. В същото време обаче с всяка следваща година ще му става все по-трудно да печели титлата. Нужно е освежаване, като именно това исках да направя аз с пристигането си в Разград. Такива бяха тенденциите в началото. Впоследствие обаче настъпиха промени, които не бих искал да коментирам”, добави Херо.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019