Димитър Везалов и Янко Ангелов са първите попълнения, които Хебър привлече след класирането във Втора лига. Както БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, треньорът Николай Митов ги пожела в състава си, а клубното ръководство бързо му ги осигури. 

Защитникът Везалов и халфът Ангелов пристигат в Пазарджик, след като договорите им с Локомотив (Пловдив) изтекоха. Със "смърфовете" спечелиха Купата на България, но на "Лаута" не им предложиха нови контракти. 

Димитър Везалов е централен защитник, висок е 191 см и е юноша на Септември (София). Той е играл в различни български отбори на високо ниво, сред които Берое, Левски и Славия. 

Припомняме, че именно Николай Митов беше начело на Левски, когато през 2013 година "сините" направиха историческа издънка - автогол на Везалов и 1:1 със Славия на "Герена", което прати шампионската титла във витрината на Лудогорец.

Треньорът на Хебър познава отлично качествата и на Янко Ангелов от съвместната им работа в школата на Левски. Халфът е местен играч, родом от Варвара. В кариерата си до момента юношата на Левски е бил част от Пирин (Разлог), Монтана и Септември (София).