Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров призна, че отборът е играл слабо при нулевото равенство с Титоград в срещата реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Опитният бранител отдаде всичко на подценяване на съперника.

"Много слаб мач за нашия отбор. Това видят и това почувствах вътре на терена. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Хората дойдоха, пътуваха толкова време, а ние не можахме да ги зарадваме с победа. Затова ме е толкова яд. Идват, подкрепят ни безрезервно, ние само трябва да си оставим сърцата на терена...“, коментира Бодуров.

„Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач. Радващото е, че не загубихме в крайна сметка след ситуациите, които имаше другият отбор.“

„Тренираме постоянно, чистим грешките. Все пак имаме и много нови футболисти, нужно е сработване. Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки. Без да подценявам Титоград, не мисля, че са от нашето ниво. Да ни създадат толкова ситуации... Мисля, че е малко несериозно. Мисля, че Осиек е доста по-труден съперник. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да променим чипа в главата. Трябва да победим и в мача за първенство, защото вече направихме неочаквана за нас издънка.“

„Травми не съм имал, тренирал съм цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Тяхна преценка, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играя. Всичко е точно“, завърши капитанът на ЦСКА.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери