Съветникът в Локомотив (Пловдив) Александър Станков приключи работа в клуба. Специалистът съобщи новината пред БЛИЦ СПОРТ, обяснявайки защо се разделя с "черно-белите" само дни след спечелването на Купата на България. 

"Приключих с Локомотив (Пловдив). Уговорката ми с Христо Крушарски беше да помогна до края на сезона. Пожелавам от все сърце успех на отбора и феновете, които са едни от най-великите", каза Станков пред БЛИЦ СПОРТ.

Бившият треньор на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) се завърна на "Лаута" през февруари. С богатия си опит, натрупан през годините, Станков помагаше на боса Христо Крушарски, на отбора и на школата. Специалистът наблюдаваше и футболисти от България за селекцията на "смърфовете". 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Понякога е по-добре да си тръгнеш като си на върха. Със сигурност и в бъдеще пак ще бъда свързан с Локомотив. Някой хубав ден може да се завърна, нищо не се знае. Желанието ми е да потърся друго предизвикателство", продължи Сашо Станков.

"Със спечелването на Купата на България постигнахме голям успех, радостен съм. Всички в клуба сме изключително доволни. Радваме се, че доставихме такава наслада на феновете. Желая успех на клуба", добави Станков. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019