Днес старши треньорът на Черно море Никола Спасов бе изписан от болницата, където претърпя операция. Заради хирургическата интервенция той отсъства от резервната скамейка на "моряците" при победите над Славия в София с 2:0 и над Миньор (Пк) във Варна с 4:0.

Днес отборът на Черно море проведе една тренировка, а утре пътува за София, където ще отседне в комплекс "Царско село" и ще проведе едно занимание там. В сряда "моряците" гостуват на Миньор (Пк) в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България.

Полузащитникът Георги Илиев е почти възстановен от разтежението, което го извади от срещата с "чуковете" за първенството, и се очаква да излезе като титуляр в сряда. Сред 11-те ще бъде и нападателят Мирослав Манолов, въпреки че чувства болежки от съботната среща.

"Гледах шампионатния двубой с перничани, в който бихме с 4:0. Мач с мач обаче не си прилича. При всички положения там ще е трудно. Миньор ще има мотивацията да си върне за тази разгромна загуба, а и у дома и стените помагат. Надявам се въпреки трудностите да успеем да победим", коментира пред ole-bg Жоро Илиев. /БЛИЦ