20 септември 2008 година:

Рабех и Тиберканин пиянстват след реванша с Жилина

Двамата мароканци Юсуф Рабех и Рашид Тиберканин са засечени пияни в столичен клуб. Това се случва само часове след реванша на Левски със словашкия Жилина, загубен с 0:1. Слуховете дори са, че двамата са били дрогирани. Вследствие на това Тиберканин бе обиждан на една контрола на "Герена" от "сини" фенове и поиска да бъде заменен.

4 ноември 2008 година:

Футболисти на Левски се бият в центъра на София

Футболистите на Левски Юсуф Рабех и Рашид Тиберканин се замесиха в пореден скандал. Мароканците са участвали снощи в сбиване с таксиметрови шофьори в центъра на София, съобщиха за БЛИЦ очевидци. Това е станало на кръстовището на булевардите "Витоша" и "Пенчо Славейков". Двамата претърпели произшествие с "Опел"-а си, засичайки пътя на жълтото возило на една от големите столични компании. До по-сериозни поражения не се стигнало, като по колите имало само драскотини. Веднаха обаче Рабех и таксиметровият шофьор изскочили от возилата и започнали караницата, след което свадата прераснала до размяна на удари. В тъмното двамата ритат "бакшиша", който е паднал на земята и пищи. Минути след това на мястото на събитието вече се били насъбрали над 20 таксиметрови коли, както и три патрулки. Побойниците не обръщат внимание на виковете на ченгетата да спрат саморазправата. Един от полицаите вади пистолет и го насочва към тях, за да ги сплаши. В крайна сметка униформените успяват да озаптят биячите. Голямата изненада – свидетел на въргала с участието на Рабех и Тиберканин е не кой да е, а спортният директор на Левски Даниел Боримиров, който случайно минавал по "Витошка". Докато трае саморазправата той стои в лъскавото си "Ауди". Разтрепераният таксиметров шофьор, който е пребит в мелето, веднага дава показания пред полицията. По-късно е откаран в “Пирогов”.
"Сигурно имам комоцио. Нищо не си спомням, как са ме били. Не се интересувам от футбол, не ги познавам тия момчета”, сподели налаганият шофьор на таксито, който е с множество травми, но не е решил дали ще пише жалба.
Рабех и Тиберканин не пожелаха да коментират случилото се. “Не зная български, нито френски. Знаете ли арабски? Не?! Значи няма какво да говорим”, изцепи се Рабех, който нееднократно е давал интервюта на френски език, а сега каза, че не го знае.
По-късно става ясно, че Тиберканин е карал “Опел”-а. Той и Рабех се скриват в джипа на Боримиров, когато виждат, че на мястото вече има фотографи. Единият от шефовете на “Герена” сваля сенника си, за да се скрие. На няколко пъти Рабех показва среден пръст на папараците и накрая им казва "Ай кил ю" (б.р. – ще ви убия).

Декември 2008 година:

Рабех висял редовно в еротични барове

Мароканският футболист на Левски Юсуф Рабех, който се прочу със съотборника си Тиберканин в екшъна с таксиметровите шофьори, си падал много по еротичните барове, информира БЛИЦ. Арабинът бил забелязан на няколко пъти да виси най-напред в “Ергенско парти”, а след това и в “Табу клуб”.
“Първоначално не го познахме, но впоследствие разбрахме, че това е играчът на Левски Рабех. Веднъж го видяхме да се закача с една от проститутките, стоящи пред входа на заведението”, разкриха посетители на въпросните клубове.

7 януари 2009 година:

Рабех закъснява с няколко дни за началото на подготовката на Левски, глобяват го

Защитникът на Левски Юсуф Рабех закъсня с няколко дни за началото на подготовката на тима. Една от версиите бе, че бранителят ще остане по-дълго в Мароко, тъй като ще ходи на сватбата на свой близък приятел. На 10 януари Рабех се появи в София и показа брачна халка, заявявайки, че се е сгодил.
 
8 януари 2009 година:

Плашат играч на Левски заради любовна драма

Мароканският защитник на Левски Юсуф Рабех все още не се е завърнал в България заради инцидент, информира БЛИЦ. Бранителят, известен с буйния си живот, свалил преди новогодишните празници приятелката на свой познат. Засегнатият младеж обаче надушил за изневярата и събрал свои авери, които причакали и налетели на Рабех. Футболистът се отървал само с няколко бутания и със заплахи повече да не пипа момичето. В телефонен разговор със свой приятел от България Юсуф признал коя е истинската причина за забавянето му. Инцидентът е станал ден преди Рабех да тръгне за София. На защитника му се наложило да остане още малко в Мароко, за да разреши изцяло проблема, тъй като момичето предпочитало него пред приятеля си.

18 януари 2009 година:

Рабех изгонен от Левски


Мароканският защитник на Левски Юсуф Рабех е отстранен временно от отбора. Това се случи, след като той се забърка в пореден скандал, позволявайки си да си тръгне по-рано от снощното занимание на "сините", информираха от щаба на тима. Бранителят незнайно защо напуснал терена в курорта Агия Напа, при положение, че Емил Велев му казал, че е изостанал с подготовката и има да наваксва. Както е известно, Рабех закъсня с няколко дни за старта на тренировките на Кокала и избраниците му като в крайна сметка се размина с глоба за това, че удължи ваканцията си в Мароко. Сега обаче Рабех го отнесе и бе отпратен от Кипър. Той се завръща в София и ще се подготвя на "Герена" по индивидуална програма. Не е изключено защитникът да бъде трансфериран в чуждестранен клуб още тази зима. "Сините" очакват изгодни оферти за Рабех. През есента мароканецът бе забъркан в скандална случка в центъра на София, когато заедно с Рашид Тиберканин биха таксиметрови шофьори посред нощ.
"Поради системно нарушаване на вътрешния правилник и неспазване на спортния режим, спортно-техническия щаб на ПФК Левски взе решение мароканския защитник Юсеф Рабех да бъде отстранен от подготвителния лагер на тима в Кипър. Бранителят трябва да се завърне в София и да се подготвя по индивидуален план на стадион "Георги Аспарухов", информира малко преди 13 часа сайтът на "сините".

В края на януари 2009 година:

Левски хвана Рабех в лъжа

Древен марокански обичай изобличи в измама защитника на Левски Юсуф Рабех. Тайно разследване на "сините" доказало, че оправданията му за закъснението за сбора са скалъпени. Рабех не дойде на първата тренировка за годината, като обяви, че по същото време се е оженил и дори се фукаше с халка на пръста. Оказало се, че традиция в Мароко, която датира от 5000-ата години, повелява младоженецът да бъде изрисуван по ръцете и краката с къна, а белезите оставали по тялото поне месец. Рабех, който бе изгонен от лагера на "сините" в Кипър, няма и следа от ритуала по тялото си. Лъжата на мароканеца прави още по-несигурно положението му в Левски, като засега той ще бъде солидно глобен.

В края на февруари 2009 година:

Арестуваха Рабех, катастрофира пиян 


Мароканският защитник на Левски Юсуф Рабех за пореден път сгафи и дори бе арестуван. Малко преди 7 часа тази сутринта на 26 февруари той е катастрофирал в Студентски град със служебен автомобил на клуба.
Защитникът на "сините" е карал пиян. При направената му проба дрегерът е отчел 1,23 промила алкохол в кръвта. Това е поредната издънка на Юсуф, който през есента бе забъркан в скандална случка в центъра на София, когато заедно с Тиберканин биха таксиметрови шофьори посред нощ.
 

15 август 2009 година:

Юсуф Рабех отново спипан да шофира пиян, в ареста е

Мароканският защитник на Левски Юсуф Рабех отново се забърка в жесток скандал. В ранните часове на 15 август той пак е шофирал пиян и е в ареста, където този път се очаква да остане за дълго, тъй като по всяка вероятност ще бъде съден по бързата процедура. Рабех е бил спрян от полицаи в центъра на София, където се наливал до ранни зори с приятели. Футболистът на Левски категорично отказвал да даде кръвна проба, налитайки да бие униформените. Полицаите веднага закопчали Рабех и го откарали в близък участък, където станало ясно, че съдържанието на алкохол в кръвта на мароканеца е 2,04 промила. /БЛИЦ