Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов говори пред медиите преди двубоя с Кипър от Лигата на нациите, който е в събота от 21:45 часа на стадион "Васил Левски".

"Спечелихме две победи. Повярвахме си, че можем да постигнем нещо голямо в тази група. Като цяло сметки не се правят. Играем мач за мач и се надяваме, че след всеки мач ще се поздравяваме с максимален брой точки. Сметки не си правим, опитваме да се концентрираме върху следващия мач. Сметките са само и единствено за идната среща", сподели Попов.

"Чувстваме се добре. След като идват победи, идва повече увереност, самочувствие. Ние си знаем възможностите и стила на игра. Оценяваме срещу какви противници играем. Някои от играчите им играят в местното първенство, някои - в чужбина. Имат два отбора в Лига Европа. Не може да подценим никой. Само ще дам един пример с Люксембург. Те в последните десет мач имат 7 победи, 2 равни и 1 загуби. Така че няма място за подценяване", добави още той.

"Като бях малък, баща ми ми казваше - не е важно къде играеш, а да си в отбора. За мен няма значение къде играя", завърши капитанът.

ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГРУПИ, ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ