Управителят на фирмата, която прави VIP ложата на „Българска армия“ - Иван Иванов, разкри интересни пдробности около финансовите взаимоотношения с Георги Илиев-Майкъла. От писмото на бизнесмена се разбира, че бившият шеф в ЦСКА все още дължи 8000 лева на фирмата.

Цялото писмо на Иван Иванов до колегите от „Спортал“:

"Здравейте!

Казвам се Иван Иванов и съм управител на „Хит-проект” ЕООД, гр.Варна. Ще се опитам да обясня на кратко какъв е нашият проблем.

През 2013 г. /месец март/ участвахме в ремонтно-строителните работи на стадион „Българска армия”, монтаж, декинг и седалки на ВИП-ложата. Вече бяхме правили тази на „Лудогорец”.  С мен се свърза г-н Георги Илиев-Майкала. Направихме предварителна среща във Варна, след това отидох на оглед в София /24.02.2013г./, след което договорихме видове работи, цени и срокове.

Въпреки неблагоприятното време и появилите се допълнителни и непредвидени дейности завършихме 7-8 дни преди сроковете. Трябваше да подпишем протокол за извършените работи и да се разплатим. Уговорихме си среща на стадион „Българска армия”, беше в късния следобед... С негов представител проверихме протокола и без забележки всичко беше прието.

В същия ден г-н Илиев трябваше да доплати сумата от 8000лв.

Георги Илиев: „Много Ви благодаря момчета, железни сте, много съм доволен. Ще работим и на други обекти... Бих искал да Ви заведа на вечеря, но излезе един ангажимент. Ванка, хайде тръгвайте, че стана късно до ден-два ще изпратя парите, няма никакъв проблем, трябваше преди малко да платя нещо много спешно.”

Добре, случва се на всеки и тръгнахме. Няколко дни по-късно потърсих г-н Илиев, отговорът беше: „не съм те забравил, спокойно.”

“Mail: 23.04.2013г. Извършени ремонтни дейности - Стадион Българска Армия

23 април 2013, 12:33
George Iliev Iliev [email protected]
До:
[няма име] [email protected]

Здравейте,
Бихме искали да Ви информираме, че в резултат на финансови затруднения на ПФК ЦСКА, задълженията ни за извършените ремонтни дейности и подобрения на обект "Стадион Българска Армия" ще бъдат платени между 07.05 - 10.05.2013 г.

С уважение,

"Сити Инвест Пропърти" ЕООД”

След това спря да вдига телефона, 1-2 пъти каза, че е в чужбина, не може да говори, после ще ми се обади и така. 2015г. пак го потърсих. Отговори ми, че сега съди ЦСКА и като ги осъди ще се разплати. От тогава не отговаря на телефонните ми позвънявания.

Мисля, че измина много време. За нас това са много пари и ние като всички имаме плащания, данъци, лекарства, малки деца и т.н. А г-н Илиев обеща, че ще изпрати човек  още преди да влезем в София и ще плати всичко предварително. ЙАФ – България са наши партньори и в други обекти, тук бяха доставчици на декинга, те също имаха да вземат пари, но имаха подписани документи и успяха по съдебен път да си ги получат.

Реших да се обърна към Вас. Наистина вече нямаме друга надежда. Нямаме подписани документи, г-н Илиев каза, че като завърши обекта по „Българска армия”, ще ги оправим /документите/, имаме само кореспонденция по имейла, в която отговаря, че приема условията.".