Истината в задочния спор между легендите на ЦСКА Стойчо Младенов и Петър Жеков излезе наяве. Двамата влязоха в конфликт, заради изявление на носителя на „Златната обувка“ за 1969 г., че Екзекутора на Ливърпул се натискал да поеме „червените“, но бил изритан от Гриша Ганчев.

След това Младенов излезе с официално съобщение на собствения си сайт в интернет, в което разкрива, че заедно със своите асистенти е платил тежката животоспасяваща операция на Жеков. Настоящият треньор на казахстанския Кайсар признава, че парите са били предадени от бившия администратор на ЦСКА Кирил Костов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Да, така беше. Не съм броил парите, но беше сериозна сума и доколкото разбрах е почти цялата, която беше нужна за операцията“, потвърди самият Костов на профила си във „Фейсбук“.

Това е в пълно противоречие на думите на Петър Жеков, който обвини Стойчо Младенов в лъжа пред „Гонг“: „Каква операция ми е платил този? Лъжец, мошеник. Заради хора като него ЦСКА е в това състояние. С Лупи откраднаха 13 милиона от ЦСКА. Питайте Манджуков, той знае какво се случи преди време. Операцията ми я плати администраторът на клуба Костов. После ми удържаха 1 500 лева. Така ли ми е платил операцията.“