БЛИЦ научи с кои единадесет футболисти ще започне България в евроквалификацията с Косово - от 21:45 часа на стадион "Фадил Вoкри" в Прищина. Селекционерът Петър Хубчев предприема три промени в състава в сравнение равенството 1:1 с Черна гора в София.

Голямата изненада е, че от първата минута в Косово започва Кристиян Малинов. Халфът на ЦСКА заедно със Симеон Славчев и Георги Костадинов ще оформят триото в центъра на терена. Големият отсъстващ от халфовата линия ще бъде тежко контузеният Ивайло Чочев, който вчера беше опериран в Италия.

От състава отпада още Галин Иванов, който беше титуляр в петък на "Васил Левски". Днес няма да започне и Петър Занев. Мястото му най-вляво на защитата ще заеме Антон Недялков.

Както БЛИЦ вчера разкри, Ивелин Попов ще играе на върха на атаката, докато Станислав Костов отново остава на пейката.

По крилата ще атакуват Спас Делев и Тодор Неделев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

За Петър Хубчев това ще бъде мач №20 начело на националния ни отбор. Той дебютира начело на „лъвовете“ на 7 октомври 2016 г. и до момента има 8 победи, 4 равенства и 7 загуби. 

Титулярният състав на България: Николай Михайлов, Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков, Антон Недялков, Симеон Славчев, Кристиян Малинов, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Спас Делев, Ивелин Попов

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020