Треньорът на Верея Илиан Илиев беше доволен от победата над Дунав 2:1, но отправи критики към шефовете на клуба заради неясната финансова ситуация. Наставникът иска в най-скоро време да стане ясно какво ще се случва.

"Ние за пари няма да говорим. Утре или в понеделник трябва да стане ясно какво правим, така не може да продължава. По принцип, когато има проблем ти се опитваш да го разрешиш, а не му обръщаш гръб", заяви Илиев. 

"Питайте футболистите дали имат желание, не мен. Аз няма да коментирам, доволен съм спортно-технически от този мач. Много трудно е да се настроиш за 7-8 минути и да обърнеш мача. Затова благодаря на момчетата", сподели още треньорът на Верея. 

"Не влязохме добре в мача, малко отпуснати бяхме. Това трябваше да променим, желанието и държанието. Знаех, че можем да победим, особено срещу един много неприятен като гост съперник като Дунав. Като цяло, ние трудностите не ги срещаме толкова на терена, срещаме ги на организационно ниво в клуба ", продължи Илиев.

"За тези три месеца, в които работим с футболистите, аз научих за тях, че са мъжки момчета. Вярно, невинаги ни се получават нещата, но откъм желание след почивката показахме как трябва да изглеждаме във всеки двубой", добави треньорът. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка