Треньорът на Черно море Илиан Илиев изригна срещу съдията Стефан Апостолов след загубата с 0:1 при визитата срещу ЦСКА от първата шестица на Първа лига. Наставникът обаче призна и слабостите на своя тим.

"Съжалявам, че загубихме по такъв начин, и за усилията, които положиха футболистите. Второто полувреме не успяхме да покажем същото от първото, но съдията не ни позволи да играем. Това бяха само фаулове в атака, тръгваме контраатака трима на двама свири фаул. После фаулове срещу нас не свири, това е една от причините, може би трябваше да задържим и повече топката", коментира Илиев след мача.

„Може би трябваше да преценя, че с назначението на този съдия беше ясно какво ще се случи. Първото, че вложихме много усилия, които ще ни се отразят в следващия мач за Купата, тъй като имаме сега пътуване до Варна, вдигна картони на наши играчи, които бяха фаул в атака, на Родриго и Мехди пак са абсурдни неща. Може би трябваше да подходим по друг начин, знаехме, че рано или късно щяха да ни вкарат може би трябваше да се случи чудо, за да не ни вкарат. Може би трябваше да запазим някои хора за мача за Купата, и ние си имаме слабости, трябваше да използваме, когато ЦСКА бяха притеснени", добави наставникът на „мораците“.

„Не съм бил толкова изнервен от доста време, след нещата, които натвори този човек. На Любо Пенев след мача някой му подшушна и започна едни дитирамби по съдията. Аз ако бях щеше да ме е срам да говоря за съдията, ако имам един удар към вратата. Съжалявам, че говоря тези глупости за този сричащия депутат, но наистина някой път няма смисъл да пътуваме, пишете им служебно 3:0, да си продължават битката, да дойдат мачовете с Лудогорец и да се види кой, кой е“, завърши Илиан Илиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019