Националът Благой Георгиев е желан и от германския Арминия. БЛИЦ научи, че в канцелариите на "Овча Купел" е пристигнала оферта от участника в Бундеслигата.

Представител на Арминия дори е изгледал на живо няколко мача на "белите" през есента, като е останал доволен от играта на Георгиев.

Благо обаче предпочитал офертата на Торино, вместо да се връща в Германия, където до преди месеци носи екипа на Дуисбург. Очаква се в близките дни да има развитие около бъдещето на звездата на Славия, който днес изигра последната си среща за "белите", донасяйки победата с 1:0 над Локо (Сф) в "Надежда".

"Наистина най-сериозните оферти са от Германия и Италия, но на този етап не искам да разкривам подробности", сподели Благо.

Президенът на Славия Венци Стефанов също каза, че Георгиев напуска "Овча Купел", но не пожела да каже къде ще заиграе. "Този път ще си мълчим, докато сделката не стане факт. Видяхте какво се случи миналата година, когато преминаването на Благо в Уест Хям се провали в последния момент", каза босът на Славия.