Бившият капитан на ЦСКА Емил Гъргоров най-вероятно ще продължи кариерата си в Септември. 36-годишният халф се разбра със собственика на новака в елита Чандъров и се очаква скоро да подпише договор с клуба.

Според информация на „Меридиан Мач“ Бадема ще струва 30 000 лева на Септември още в началото. Той иска въпросната сума на ръка, за да подпише, а желанието му е било удовлетворено. Отделно от това Гъргоров ще взима заплата от порядъка на 6-7 000 лева.

Както е известно, Бадема се възстановява от контузия и тренира с тима от „Драгалевци“. В петък вечер футболистът и клубният бос са се срещнали на вечеря. Разговорите между двамата продължили около три часа.

Припомняме, че в клуба на Чандъров са събрани доста кадри от Локомотив (София), с които Бадема се познава отлично от „Надежда“. Окончателното бъдеще на играча ще стане ясно до дни.

Емил Гъргоров игра за последно в Берое миналия сезон, но не успя да направи нищо запомнящо се за „зелените“. Халфът се контузи още в началото на кариерата си в Стара Загора.

Преди това Бадема беше в Локомотив (Пд), където се представи много силно. Той участва в уволнението на Едуард Ераносян от Лудогорец, след като вкара единия гол при победата на „смърфовете“ с 2:0 над „орлите“.
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма