Футболистът на ЦСКА Греъм Кери обеща край на кризата и съвсем различно лице на "червените" срещу хърватския Осиек. Първият двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа ще се проведе в четвъртък от 20:00 часа на "Армията".

Ирландецът записа дебют още в първия официален мач на ЦСКА срещу Титоград (4:0), а оттогава е неизменно в титулярния състав на "червените".

"Бях много изненадан от качеството на отбора. Мисля, че този тим може лесно да играе в Чемпиъншип в Англия. Някои от играчите, с които разполагаме, превъзхождат технически много от играчите в Лига 1, така че смятам, че бихме се справили много добре там", каза Кери.

Той е критичен към моментното представянето на тима в българското първенство. След два кръга "червените" имат едва една точка, като загубиха катастрофално от Черно море с 1:3 у дома.

"Последният мач беше неприемлив. Не играхме добре, не създадохме добри положения за голове, а допускахме лесно такива. Мога да обещая, че ще има незабавна реакция от наша страна. Подведохме феновете си, подведохме и себе си. Следващият мач е много важен. Ще тичаме, ще се борим и ще играем добре, надяваме се на добър резултат. Ще е тежък двубой, това е много добър отбор. Знам, че трябва да дадем 110% от себе си", добави той.

Срещу хърватите "червените" за първи път ще излязат официално под ръководството на Люпко Петрович. "Не мисля, че нещо се променя кой знае колко за нас. Всичко сме заедно. Говорим си открито. След слабото ни представяне направихме точно това – казахме си всичко. Всички знаем къде се намираме в момента и какво трябва да направим оттук нататък", каза още футболистът.