Левски е отказал да пусне Боян Йоргачевич и Франсис Нар в Черно море. Това разкри треньорът на "моряците" Георги Иванов. Гонзо сподели, че е имал няколко разговора с шефове на "сините", но те категорично са отказали да се разделят със сърбина и ганаеца.

Припомняме, че БЛИЦ СПОРТ първи информира за интереса на "моряците" към стража и бързоногото крило на 26-кратните шампиони на България. 

"Знаете, че исках да привлека Нар и Йоргачевич. Два пъти разговарях с ръководството на Левски, но на "Герена" са категорични, че искат да ги задържат въпросните играчи. Ще разчитат на тях и не ги пускат в Черно море. Разбирам ги, тъй като си имат свои виждания. Не вярвам, че някой от двамата ще дойде в Варна", заяви Гонзо. По този начин той потвърди новината ни, че босовете на Левски са отказали да се разделят с Нар и Йоргачевич. 

Относно днешния мач, Гонзо отличи юношите на Черно море, на които възлага много надежди и добави: "Селекцията в Черно море не е приключила. Изграждаме почти изцяло нов отбор. Надявам се новите бързо да се сработят", каза Гонзо, който пусна в края на мача и бившия играч на Лудогорец - Цветелин Чунчуков.
Пламен СЛАВОВ / БЛИЦ СПОРТ