Георги Иванов отново ще съвместява няколко длъжности в "Левски". Гонзо вече е треньор, след като смени уволнения Пепе Мурсия, той е и мениджър, както и спортен директор. Въпреки рокадите и тежкото положение на клуба Гонзо заяви, че не може да бъде обявена нулева година.

"Левски" не може да обявява нулева година независимо в какво състояние е. Без да обявяваме конкретна цел, че на всяка цена ще се борим за шампионска титла, целите са ясни - борим се за титлата и купата, но не на всяка цена. Ще направим всичко възможно да бъдем там, където ни е мястото. Независимо от проблемите, от това, че дойдоха много нови играчи, много напуснаха, напрежението, което се създаде още от първия ден, в който започна първенството. От резултатите може би и от начина на игра. Все пак, най-важен е "Левски", не нито Пепе Мурсия, нито Георги Иванов. Дори и аз да бъда три мача и да си тръгна, най-важен е "Левски". Аз не взимам тези решения да си галя егото, че мога да изгоня Мурсия, а го правя в името на доброто на "Левски", каза Георги Иванов.

"Смятам, че имаме добър отбор с добри футболисти, но да не хвърляме вината само върху треньора, сигурно имам и аз вина. Всичко се прави, за да се излезе от ситуацията. Смяната не се прави самоцелно. Аз не съм искал да бъда треньор на "Левски". Ако съм искал да бъда, щях да бъда още през май. Затова водихме преговори с Мъри и накрая не станаха нещата. След това имахме предложение към Херо, а накрая и Петев. Трети път се случва чужденец да не успява в Левски. Може би манталитетът, може би напрежението, постоянните резултати, които се изисква...тези хора, които идват не могат да се адаптират към това, което се иска", завърши Гонзо./БЛИЦ