Големият талант на ЦСКА Павел Головодов за пореден път показа колко голямо сърце има. Играчът на "червените", който преди две седмици преживя огромна семейна трагедия, заяви, че е решил заедно със семейството си, да дари събраните за бащу му пари за лечението на Дарин Тодоров. 17-годишният футболист смята, че юношата на Левски, който преди 6 години претърпя тежка катастрофа, се нуждае повече от тези средства.

"Много хора показаха, че няма Левски, няма ЦСКА, няма Лудогорец. За нещастие се получи най-тежкото, но това ни учи да станем още по-силни. Да, ние имахме нужда от тези пари, но искахме да помогнем. Събрахме сме с моето семейство и решихме да дарим тези пари, защото Дарин се нуждае повече от нас. Чухме се с майката на момчето. Трябва да сме задружни, трябва да покажем, че има все още добри хора в България”, заяви Павел пред БНТ.

„Майка ми и баща ми искаха да играя голям футбол и заради тях искам да го постигна. Искам заради тях да се наложа. И в името на ЦСКА, разбира се”.

„От малък съм фен на ЦСКА и Ливърпул. От малък играя по площадките и винаги съм искал да играя професионално футбол”, добави талантът.