Голмайсторът на Левски Станислав Костов бе награден за Играч на 33-и кръг на Първа лига. Той вкара два гола при успеха на "сините" с 5:1 над Черно море, а след награждаването си коментира новия треньор Петър Хубчев и други актуални теми.

“Благодаря на моите съотборници, без които нямаше да спечеля тази награда. Мисля, че имаме силите да се борим за второто място. Надявам се да победим Лудогорец. Това е най-добрият отбор в България, но трябва да отидем в Разград със самочувствие, за да победим", започна Костов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Надявам се повиквателните на нашите футболисти в националния отбор да се отразят позитивно в съблекалнята. Дано вземем максимума от мачовете с Косово и Чехия", каза голмайсторът за предстоящите мачове на България от европейските квалификации. 

Обявяването на Хубчев се прие нормално. Сменихме доста треньори. Пожелавам успех на Хубчев и се надявам да имаме много поводи за усмивки. Никога не съм имал конфликт с него. Ще тренирам, ще работя и ако заслужавам, ще играя”, коментира Костов назначението на Петър Хубчев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019