Футболистът на България Тодор Неделев, който отбеляза изравнителния гол при 1:1 с Черна гора, даде своето мнение след края на двубоя. Халфът коментира изпълнението на 11-метровия наказателен удар, като обяви, че е останал в шок, след като е видял контузията на Ивайло Чочев. 

"Да, важна дузпа. Рдавам се, че отбелязах. Можехме да спечелим, имахме доста положения. Всички момчета се раздадоха. Този хикс може да е от голямо значение накрая. Говорихме си вътре, че ако дузпа да я бия или аз, или Спас. На мен се падна тежката отговорност", каза Неделев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Не мисля, че трябва да съжаляваме. Черна гора е добър отбор. Да, имахме положения и можехме да отбележим повече от един гол, но да не забравяме, че Черна гора поведе, а ние успяхме да се върнем в мача. Важна точка мисля, че е момент на слабост голът. Поздравявам пак всички момчета – всеки един се раздаде. В някои моменти можем да съжаляваме, че не отбелязахме гол. Не познавам отбора на Косово, не знам как играят. Имаме няколко дни да се възстановим и да се подготвим", продължи той.

"Като му видях коляното и направо останах в шок. Надявам се много бързо да се възстанови, защото е много ценен за националния отбор", сподели Неделев относно контузията на Ивайло Чочев.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020 - ТУК