ЦСКА победи с 4:0 Пирин в мач от седмия кръг на дублиращата група. В събота представителните отбори завършиха 2:2 в Благоевград. Головете за втория състав на „армейците” вкараха Удожи, Тонев, Гунглаусон и Златинов. Исландецът имаше повод да играе добре, тъй като бе наблюдаван от прекрасната си съпруга Асдис и нейната майка, които от известно време вече са в София.

Срещата се игра пред около стотина зрители на базата на ЦСКА в Панчарево, които повече зяпаха в русите коси на Асдис, а не на терена.

През първата част „червените” няколко пъти бяха близо до гол, но полувремето завърши без попадения. През втората част ЦСКА набързо набута четири попадения. Първо Удожи откри след асистенция на Гунглаусон в 58-ата минута. Исландецът центрира и Удожи не сгреши с глава. Десетина минути по-късно Александър Тонев удвои преднината на ЦСКА. В 75-ата минута пък Гунглаусон вкара с глава и резултатът стана класически. В продължението на двубоя Александър Тонев центрира и Влади Златинов направи резултата 4:0./БЛИЦ

ЦСКА: Караджов, Бранеков, Морац, Ланзаат, Събев, Тонев, Сандански, Да Коща, Удоджи, Гунлаугсон, Златинов

ПИРИН: Макенджиев, Петров, Михов, Георгиев, Мартинес, Дафков, Витанов, Младенов, Макареев, В. Стойков, К. Стоянов

За останалите мачове четете ТУК!