Лидерът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе избран за втора поредна година за най-добър играч на сезона в Първа лига. Вотът е от професионалните играчи у нас, които са близо 600 

Халфът на "канарчетата" и националния отбор изпревари голмайстора на Първа лига Станислав Костов, който остана втори. Трети се нареди Георги Илиев от Черно море. 

"Радвам се, че за поредна година съм тук. Благодаря на футболистите, гласували за мен. Искам да благодаря и на съотборниците ми. Без тях нямаше да получа тази награда. Надявам се в следващите седмици да постигнем две победи с националния отбор. Смятам, че тази награда е по-ценна дори от наградата "Футболист на годината", тъй като тук гласуват моите колеги от Първа лига и от Втора лига. Благодаря на всички. Имах нужда след този шок за Купата на България", сподели Неделев.
Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)
Костов, който остана втори, но взе приза за голмайстор, изрази надежда, че догодина ще печели много награди и ще вкарва още много попадения. 

"Благодаря на организаторите и съотборниците ми. Винаги съм усещал подкрепата на моите съотборници. Тази награда идва в момент, който е много тежък за мен и моето семейство", сподели доскорошният капитан на Черно море Георги Илиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019