Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Страшен екшън се разигра в Разград малко преди началото на мача Лудогорец – ЦСКА. Двубоят започва в 20:00 часа и ще определи шампиона на България. Фенове на ЦСКА се обадиха на редакционните телефони на БЛИЦ, за да алармират за побой, нанесен им от страна на охранители.

“Подготвяхме се да влизаме в Сектор “В” на стадиона, имахме закупени билети. Скрих всички фен артикули, нямах видимо отличителни белези, че съм фен на ЦСКА, бях облечен с черен суичър. На входа стюард ме посрещна с юмрук в лицето. Разби ми главата, има съмнение, че носът ми е счупен. Сега отиваме към поликлиниката в Разград, въобще не знам дали ще се върна за мача”, заяви Ивайло Петков от Габрово, привърженик на ЦСКА.

“Какво беше обяснението на охранителите ли?! Казаха, че нямаме право да влизаме в Сектор “В”, било забранено. А ние имаме билети, купили сме си ги още преди дни. На входа обаче въпросните господа, стюардите, нарочно ни късаха билетите и ни връщаха. На мен и още няколко момчета ни биха инжекции още тук, на място. Сега съм до линейката, докато говоря с вас, след това отиваме в болницата. Има още пострадали, но не знам колко сериозно. Иначе няма арестувани наши фенове, тук сме над 1000 души”, допълни привърженикът на ЦСКА.

230520121294.JPG

230520121296.JPG

Снимки: БЛИЦ