Верея посреща Етър на "Трейс Арена" днес от 17:30 часа в последен мач от 16-ия кръг на "Болярите" се заканиха да си върнат за загубата по-рано през сезона. Верея спечели с 1:0 в Ловеч, където домакинстваха виолетовите, с гол на Валери Домовчийски.

"Очаквам да бием Верея, но излизаме срещу добър отбор. Неслучайно е пред нас в класирането. Надявам се да играем достойно и да се поздравим с успеха", коментира треньорът на Етър Станислав Генчев.

"Искам да победим Верея. В последния кръг с Витоша (2:0) се представихме силно и сега трябва да затвърдим успеха. Има настроение в отбора, мотивацията също е на високо ниво. И ние, и Верея имаме опитни футболисти. От един ранг сме. Но ние имаме да си връщаме за загубата в Ловеч, така че ще направим всичко, за да вземем реванш", заяви пък нападателят Иван Петков.

Треньорът на Верея Илиан Илиев направи no-сдържан коментар от колегите си в Етър.

 "Очаква ни поредният труден мач. Съперникът направи мащабна селекция и взе доста опитни футболисти. Трябва да сме много дисциплинирани и концентрирани и да сведем до минимум грешките", отчете специалистът.