Феновете и най-вече фенките на ЦСКА от днес може да се сдобият с набралия достатъчно популярност еротичен календар на “червените”. В многолистовото издание пред фотообективите само по слипове позират десет от футболистите на шампионите. Сред тях са по-младите играчи, тъй като семейните не пожелаха да се разхвърлят без дрехи. БЛИЦ първи ви съобщи за разправията на “Армията” с голите снимки, а след това първи ви даде възможност да видите фотосите на смелчаците.

 

Календарът е на цена 16 лева и ще се разпространява във веригата магазини на “Office1Superstore”, “Fonex”, както и в официалния фен магазин на ЦСКА на стадион „Българска армия”. Той ще може да бъде поръчан и онлайн в сайта на “Office1Superstore (www.office1.bg), към който ще има препратка и от официалния сайт на ЦСКА.

 

Идеята за подобен тип календари на футболни отбори не е нова. Тя е реализирана във фотосесии във Франция, Италия, Австралия и други страни и се радва на изключителен успех не само сред футболните фенове. Целта е една – футболът да  излезе от чисто мъжката сфера  и да се отвори към женската аудитория, пише в официалния сайт на ЦСКА. 

 

Благодарим и на момчетата от ЦСКА, които се осмелиха да отправят предизвикателство към българския мъжки консерватизъм и еманципацията на българската жена!“, се казва още в материала посветен на еротичния календар в официалния сайт на шампионите./БЛИЦ