Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът Малин Орачев потвърди новината на БЛИЦ, че е напуснал Дунав. Специалистът подаде оставка, оттегляйки се от закъсалия тим от Русе. "Драконите" се представят незадоволително от началото на сезона, като в осемте мача до момента записаха само две победи. Орачев трябваше да търпи обидите на феновете, които го подложиха на натиск в последно време и при всяка загуба скандираха викове "Оставка!". 

"Да, потвърждавам новината ви! Напускам Дунав, твърд съм в решението си", обяви Малин Орачев пред БЛИЦ СПОРТ. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Разделяме се с най-добри чувства, приятелски. Какво ме накара да си тръгна ли? Резултатите са слаби, а и напрежението от феновете... Трудно се работи в таката обстановка. Направихме нов отбор и беше необходимо повече търпение. А феновете не са търпеливи. Но щом така са решили, всеки има право да реагира както си иска и да скандира каквото си иска", коментира вече бившият треньор на Дунав. 

"Днес си тръгвам за Бургас, малко ще почина. Животът не свършва, времето ще покаже къде ще продължа", заяви Орачев. 

Попитан дали иска да каже нещо на феновете на Дунав, треньорът отговори: "Няма какво да им казвам. Но наистина трябва да подкрепят повече отбора, а не да мислят и да бистрят политиката на клуба. Не са се месили в работата ми, те просто не ме приеха още от самото начало като дойдох в Дунав. Свикнали са да се разчита на опитни треньори и имена в професията. Към мен нямаше необходимото доверие."
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019


*Снимка: LAP.BG