Полски треньор е вариант да поеме ЦСКА. Това обаче не е Петер Новак, за когото се писа. Още снощи БЛИЦ намекна, че става въпрос за много популярен наставник в бивша страна от социалистическия лагер. Наистина това е Полша, но името е друго – Мачей Скоржа, който е изключително известен в родината си. Роденият през 1972 година специалист е три пъти шампион – два пъти с Висла и една с Лех. Толкова пъти е печелил и Купата на Полша, веднъж и Суперкупата на страната.

Скоржа вече е в България за преговори с ръководството на "армейците". Освен него, в плановете на ЦСКА попадат още известен украински, румънски и босненски треньор. Както и още... цели седем имена от чужбина.

Вариантът за Стойчо Младенов окончателно е отпаднал. От Борисовата градина са водили разговори с босовете на Кайсар днес, но казахстанците са били категорични, че не искат да намалят сумата по договора на българския специалист.  Контрактът може да бъде разтрогнат само ако се плати неустойка, която е доста солидна. В Борисовата градина се надяват до понеделник да има нов треньор. 
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ