ЦСКА започва утре зимна подготовка, а феновете не спират да коментират какво се случва. Ще има ли продадени футболисти, както и нови. И кога ще дойдат те.

Според едни източници днес предстои среща на върха в клуба, на която важните фактори ще бистрят селекцията.

Информатори на БЛИЦ обаче уточниха, че такива разговори между босовете и отговорните лица на „Армията” се водят доста усилено от началото на 2019 година.

Това, което се знае (разбира се не на 100 процента, тъй като в Борисовата градина пазят всичко в пълна тайна), е че засега има една конкретна оферта. Тя обаче не е отправена за купуването на Кирил Десподов, а за друг играч. Според наши източници става въпрос за Мауридес. Не е изключено бразилецът да бъде продаден до дни, тъй като най-вероятно предложението задоволява и него, и най-вече ЦСКА.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Що се отнася до Десподов – интересът към него е огромен. Има запитвания от доста места, но поне до снощи в клуба не е пристигала конкретна оферта. Категорично обаче се очаква такива да постъпят в рамките на следващите дни.

Вече се писа, че Кирил е следен от няколко британски отбора – Астън Вила, Нотингам, Кардиф. Говори се за френски тим, за турския Фенербахче и за други.

Според наши източници обаче много голям е интересът на два италиански клуба – Каляри и Дженоа, а от Англия още два клуба следят Футболист №1 на България за 2018 година – Лийдс и Норич.

Не е изключено ЦСКА да продаде и Тиаго Родригес най-късно до края на януари, както и Жеферсон.

Що се отнася до новите футболисти – такива, естествено, се очакват. Почти сигурно обаче няма да видим такъв на първата тренировка или на втората, а след няколко дни.

Това, което ЦСКА търси и почти е на крачка да намери, е типичен плеймейкър, който да връзва играта на тима. В случая са набелязани трима футболисти на този пост и най-вероятно един между тях ще бъде привлечен.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019