Димитър Димитров отново ще работи в Казахстан. Българският треньор преди минути постигна споразумение с ръководството на Иртиш и се завръща начело на отбора, научи БЛИЦ СПОРТ. Договорът на Димитров е за две години и половина. Специалистът от Бургас ще започне работа още идната седмица. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Преди дни Херо, който се раздели с Лудогорец след спечелването на шампионската титла, отпътува за Казахстан, за да преговаря на място. Ръководството на Иртиш е изпълнило условията му, като пред българина и екипа му стои тежката задача да спаси тима от изпадане от елита. В момента Иртиш е на десетото място от 12 тима с едва 17 спечелени точки от 17 мача. По-малко имат единствено Шахтьор (Караганди) - 16, и Атирау (13).

На Херо отново ще помагат Петър Колев и Георги Чиликов, които му бяха асистенти и в Лудогорец. Екипът вече има набелязани футболисти за селекция.



Феновете на Иртиш са много доволни от факта, че Димитров се завръща в клуба. Това личи и от колаж на Херо, разпространен в социалната мрежа, чрез който те призоваваха "Върнете Димитър!".

Българинът беше начело на Иртиш и в периода 2015-2017 година.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ