Тодор Неделев излъга, обяснявайки след мача с ЦСКА защо не се е радвал след гола си. Звездата на Ботев (Пд) смотолеви, че бил изморен. Истината обаче е съвсем друга.

Двата клуба са постигнали преди няколко дни пълна договорка относно идването на халфа  в Борисовата градина, разбра БЛИЦ. Писмена такава ще има малко след края на сезона. „Канарчетата” ще изчакат за оферта от чужбина и ако няма нищо, Неделев ще подпише и премине в ЦСКА.

Припомняме, че договорка има и за привличането на Кристиан Димитров и е няма да е изненада, ако двамата акостират на „Армията” през лятото.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Тошко не само, че не се зарадва. Той вдигна ръце, сякаш искаше да каже: "Извинявайте, че ви вкарах". Това го правят повечето играчи, когато се разпишат срещу бившите си отбори. Или срещу такъв, в който ще преминат скоро. Няма как да е уморен и да си вдигне ръцете. В оправданието му няма логика. На реванша за Купата в София Неделев се зарадва истински. Явно след това е постигната договорката с ЦСКА. Вярно е, че от доста време се спекулира с идването му в ЦСКА, но този път нещата изглеждат сериозни", коментират запознати пред БЛИЦ.
 ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019