ЦСКА публикува на официалния си сайт първите проекти за новия стадион, които се разглеждат от ръководството на клуба. Както БЛИЦ вече писа, "червените" ще строят ново съоръжение на мястото на "Българска армия", а то ще бъде ползвано от България в кандидатурата за домакинство на европейското първенство през 2028 г., както и на Световното през 2030 година. 

Съобщението в cska.bg:

"Основните акционери в клуба Гриша Гaнчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на проектите за нов модерен стадион. В четвъртък две фирми презентираха пред тях своите концепции за бъдещето съоръжение на ЦСКА. Това са фирма "Вамос" с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма "Design Initiatives" с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те запознаха собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения. В момента мащабният проект е на ниво "предпроектно проучване". Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместнa работа с държавата и Столична община.

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този етап предложения на вниманието на многобройните червени привърженици. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма."

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019