Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Бившият национал Валентин Илиев вече не е треньор на новака във Втора лига ЦСКА 1948. Новината беше съобщена от официалния сайт на клуба. 38-годишният бивш защитник се разделя с „червените“ по взаимно съгласие.

Раздялата между Илиев и ЦСКА 1948 идва след само четири изиграни кръга от сезона във Втора лига. В тях тимът записа две победи и две равенства и изостава на четири точки от лидера Царско село. Вчера беше направено домакинско 1:1 с Монтана.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

„Червените“ имат амбиция да спечелят промоция в Първа лига, след като през миналия сезон тимът завърши на първо място в Югозападната „В“ група и се класира в професионалния футбол.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА 1948
Когато настанат мъжки времена, малко се отзовават. Но затова тези хора са уникални! Това направи славният армейски капитан Валентин Илиев, когато ножът беше опрял до кокала. Вальо пое тима в несъмнено най-тежкия момент в историята на ЦСКА. Две години начело и две промоции в горна лига е равносметката при прекратяването на отношенията между клуба и вече бившия му треньор.

Раздялата с Валентин Илиев и неговия щаб идва по взаимно съгласие, като всички в ЦСКА благодарим сърдечно за направеното от тях и им желаем успех!

Завинаги едни от нас!

ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/19