Лудогорец се разделя с Антони Здравков и дори вече е ясно кой го заменя. От сигурни източници БЛИЦ научи, че начело на шампионите отново ще застане Стойчо Стоев.

56-годишният специалист, който преди време води и Левски, напуска Арда (Кърджали), за да се завърне в Разград. 

За смяната на Здравков се говореше в последния месец, след като при него "орлите" записаха серия от слаби мачове и позволиха на Левски и ЦСКА да ги догонят в класирането.

Колебливите игри на Лудогорец накараха ръководството да се огледа за нов треньор, като в Разград се спрели на Стоев. Именно при него "орлите" направиха първия си голям пробив в евротурнирите - сезон 2013/2014, когато играха в групите на Лига Европа, достигайки до 1/8-финалите (б.р. - бяха елиминирани от Валенсия).

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Очаква се Стоев да се завърне на "Лудогорец Арена" със своя помощник Явор Вълчинов.  

От шампионите на този етап не потвърждават официално голямата новина. Предстои "орлите" да се споразумеят с Антони Здравков за раздялата между двете страни.

Бившият селекционер на младежкия ни национален отбор беше доведен в Разград от Пауло Аутори. Бразилецът беше махнат през октомври, когато Здравков го наследи. 

Припомняме, че Стойчо Стоев изведе Лудогорец до шампионската титла през сезон 2013/2014, когато под негово ръководство "орлите" спечелиха и Купата на България. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019