С обвинение в брутален тормоз се сдоби дясната ръка на известния футболен треньор Димитър Димитров – Херо и негов доскорошен асистент Петър Колев, твърди "Флагман".

По думите на очевидци екшънът е станал в Лозенец, като 45-годишният Колев е влачил за косата, душил и нанасял жестоки удари по жената, с която е имал мимолетна връзка, преди да срещне настоящата си половинка – олимпийската шампионка в тройния скок от Сидни 2000 Тереза Маринова.

Бруталното нападение над предишната му изгора с инициали В. А. е станало в понеделник около 22:30 часа на една от най-оживените улици в курорта. Жертвата била причакана, докато паркира колата си пред ресторанта, в който имала среща с приятел. Хубавицата карала единствена по рода си луксозна лимузина, по която вероятно е била и разпозната. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Двамата с Колев били заедно около 10 месеца и раздялата им не минала без напрежение и неприятни комуникации. При засечката в Лозенец ситуацията ескалирала и Петър изпуснал нервите си. Приближени описват футболиста като спокоен и приветлив човек, не е ясно какво е отключило до такава степен агресия у него.

Веднага след инцидента В. А. си е извадила медицинско и е подала жалба в 4 РПУ в Бургас, депозирала е сигнал в Районна прокуратура-Бургас, сезирала е и Българския футболен съюз.

Репортер на "Флагман" потърси Петър Колев, който бе категоричен, че реално нападение не е имало и всичко е измислица. 

"Тази жена си въобрази, че можем да имаме нещо и започна да обикаля около дома ми. Не е имало спречкване, не помня кога последно я видях, защото често се засичаме, преследва ме. Няма да давам подробности за личния си живот. Вижте аз каква жалба съм подал срещу нея в полицията", отсече Колев.