Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Двойна радост споходи бившия международен рефер Христо Ристосков от Сандански. Първата е, че стана дядо на внучка, с която го дариха снахата Бианка и големият му син Емил, който от 10 години живее и работи в Австрия, съобщава struma.bg.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Новият член на фамилия Ристоскови е роден в Клагенфурт, Австрия, преди броени часове. Втората много добра новина е, че Христо Ристоков вече е пълноправен член на Атлантическия съвет в България. Той е получил единодушна подкрепа на западните посланици, след като е представил своята презентация на тема „Футбол и футболно съдийство на 21 век” пред водеща американска фондация. Потърсен за коментар, Ристосков каза:

„Аз съм отявлен привърженик на демокрацията. Идеята на структурата е да се налага демокрацията и човешките ценности у нас и на Балканите. Ще работя за това България да бъде равноправен член в Европейския съюз и НАТО. В съвета членуват 20 известни личности, сред тях има професори, доценти, всеки се е доказал в своята област”, каза Христо Ристосков. Той допълни, че в началото на 2019 година ще замине за САЩ по покана на Атлантическия съвет на Америка.

Там му предстои подписване на консултантски договор с местната футболна федерация, за да предаде своя опит на младите и талантливи футболни рефери отвъд Океана.