Спортният директор на ЦСКА Драголюб Симонович заяви, че всички в тима са виновни за загубата с 0:2 от Черноморец в Бургас.

"Това е кошмар, но оставка няма да подам", категоричен беше сърбинът след двубоя на "Лазур".

"Отдавам тази загуба на много неща. Всички сме виновни, с изключение на собствениците на клуба. Не е проблема в самата загуба. Играхме много слабо. Не става дума за слаба подготовка. Има много неща, които се отразиха в днешния мач. Сигурно най-големият виновник за това съм аз, нали? Може би аз съм много по-недоволен от вас в момента. Не мога да кажа, че селекцията е провал. Тези, които дойдоха, са добри футболисти", коментира Дуци.

"Не съм разговарял със собствениците за момента. Сега е 7 без 15. Има много време докато се приберем в София", продължи сърбинът.

"Не искам да коментирам глоби и наказания. Нека първо се приберем. Най-голямата глоба е тази слаба игра, която показахме днес. Публиката си беше издигнала плакати още преди да започне мача. Аз за себе си имам обяснение защо е така. И вие го знаете. Днес се случиха много лоши неща. Едно от тях е и контузията на Иван Боладо. Загубата си е загуба, но най-лошото е слабата игра. Има много причини за нея. Казах - всички сме виновни, освен собствениците", каза Симонович.

"Капитан на ЦСКА е Тодор Янчев. При негово отсъствие първи заместник му е Иван Бандаловски, а втори – Борис Галчев", разясни сърбинът.