Президентът на Сливен Йордан Лечков с право би шута на Драголюб Симонович. БЛИЦ научи, че сръбският спец е бил пиян като кирка на мача в Ловеч преди дни. “Войводите” загубиха с 0:2 гостуването на Литекс на 15 ноември, а часове по-късно Лечков каза на Симонович да си събира багажа и повече да не се появява на стадион “Хаджи Димитър”.

Най-интересното било, че Дуци отказал да се качи на клубния автобус, а предпочел да пътува за Ловеч с личното си БМВ X5. Сърбинът взел със себе си приятел от Сливен, който да шофира джипа му, тъй като той вече бил изпил 2-3 уискита.

Лечков усетил, че Симонович е на градус и още преди мача с “оранжевите” му вдигнал луд скандал. “Не стига, че всяка нощ си пиян в дискотеката ми, а сега започна и на мачовете да идваш в това състояние. Погледни се на какво си заприличал. Как не те е срам”, беснеел героят от САЩ*94, за който чашата вече преляла и той не можел повече да търпи Симонович.

В същото време БЛИЦ се добра до уникална снимка, която показва, че Дуци изневерява на жена си. Семейството на треньора живее в Сърбия и явно не знае какви ги върши той в България. От фотоса ясно личи, че Симонович е пиян, а освен това е и с цигара в уста. Читател на БЛИЦ разясни, че снимката е от момент, в който мъж от Сливен е спипал жена си с Дуци. До бой обаче не се стигнало. /БЛИЦ