Драголюб Симонович присъства на днешната тренировка на ЦСКА на стадион “Българска армия”. БЛИЦ вече нееднократно ви информира, че конците при “червените” ще дърпа именно сърбинът, който ще използва лиценза на Пенев.

“Преди да кажа всичко останало искам да ви призная, че за една година Милен Радуканов е направил много повече от много други хора преди него. Мнението на ръководството обаче е, че той е достигнал лимита си. Затова се заговори още около мачовете със Стяуа в Лига Европа. Отборът наистина не играе много добре, не само в последните два мача“, сподели Симонович пред медиите.

“Никога няма идеален момент за треньорска смяна, но наистина имаше спад в последните мачове. Решението се взима от собствениците. За мен е голяма чест, че ще бъда близо до Димитър Пенев. Ще правя всичко, което г-н Пенев потърси от мен. Ако каже да стоя на резервната скамейка, ще го направя. Ако ми каже да си стоя на главата, ще стоя”, допълни сърбинът.

“Колкото и глупаво да звучи, аз бях най-големият защитник на Милен Радуканов. С него се работеше добре, дори преди да заминем за Варна преди няколко дни си говорехме за зимната подготовка и за още много неща”, завърши Симонович./БЛИЦ