Дунав ще приеме Пирин (Благоевград) без кадрови проблеми. През седмицата имаше проблем единствено с Антон Огнянов, който имаше лек летен вирус, но през последните два дни тренира наравно с всички свои съотборници. Мачът между „драконите“ и „орлетата“ от трети кръг на Първа лига ще се играе утре (12 август) от 21:15 часа в Разград.

"Срещу Пирин ще опитаме да затвърдим доброто си представяне от мача с Нефтохимик и да покажем, че победата ни в Бургас не е била случайна“, обяви помощник-треньорът Пламен Донев.

"Гледахме мачове на Пирин (Благоевград). Правим разбор по темата с футболистите. По-важното е обаче как ще играем ние, а не те. Съперникът трябва да се съобразява с нас", коментира треньорът Веселин Великов.

Очаква се "драконите" да получат отново подкрепата на своите фенове, въпреки късния час в петъчния ден. Припомняме, че при подобни условия в първия кръг срещу Верея на трибуните на стадиона в Разград имаше над 1200 русенци.

В тази връзка ръководството на Дунав разпространи обръщение към феновете на отбора, в което благодари за подкрепата и призовава да бъде продължен пътят към утвърждаване на тима сред най-добрите у нас.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига