Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че не е очаквал толкова бързо клубът да стигне до първия си трофея. След успеха с 2:1 над Локомотив (Пловдив) на финала за Купата на България бизнесменът заяви, че ЦСКА няма да има шанс срещу тима му в последния кръг, когато може да се реши шампионската титла.
 
“Нямам думи да опиша чувствата, които са ме обзели от спечелването на Купата. Най-голямата ми мечта беше да играем добре и да спечелим убедително трофея. Когато се заех с проекта Лудогорец не очаквах, че ще стигнем до този връх толкова бързо”, призна Домусчиев.
 
“След като получихме гол, играта ни стана по-спокойна. Ясно беше, че ще изравним. След първото ни попадение представянето ни тръгна нагоре и беше ясно, че ще вземам Купата. Притеснявам се заради очакванията, че от тук трябва да вървим лесно нагоре”, заяви бизнесменът.
 
“Мисля, че трудно ще бъдем спрени оттук насетне. По време на мача с Черноморец си пролича, че сме преодолели проблемите и контузиите. Ако играем в нашия стил, в последния кръг ЦСКА няма да има шанс срещу нас”, обяви собственикът на Лудогорец.