"Доволен съм от резултата, но имам доста забележки относно играта. Знаем, че има натрупана умора у футболистите. Ще търсим да изглеждаме добре игрово, когато дойдат сериозните мачове в Европа и първенството, сега имаме други приоритети. Добре е, че лагерът завърши без тежки контузии. В Австрия ще наблегнем върху игровата подготовка. Работи се върху всичко. Имаме някои хора с леки болежки. Доволен съм от старанието на всички”, заяви пред медиите старши треньорът на ЦСКА Добромир Митов след победата над Локо (Горна Оряховица) с 3:0 в Тетевен.

„Люпко Петрович с основание е похвалил Митко Митков, стара се много младокът. На всеки ще му се даде шанс, за да няма сърдити. Който покаже най-доброто състояние, ще му се гласува доверие.

Бодуров се възстанови, влага се в тренировките, много сме доволни от него. Вчера получи лека болка в бедрото и преценихме, че е по-добре да не играе днес.

Кой ще обере негативите, ако дойдат такива? Аз ще поема отговорността, на позицията старши треньор съм, няма проблем. Не желая да коментирам Жоржиньо, той беше наш футболист, негов избор е. Питайте ме за ЦСКА, другите отбори не желая да ги коментирам", завърши Митов.
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019