Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев коментира ситуацията в клуба. Босът взе решение да уволни Бранко Милованович и Драган Канатларовски след загубата с 2:3 от "Левски".

"Раздялата ни е тежка за мен. Двамата ги чувствах и като приятели. Казах след мача с "Левски", че ще има промени и те бяха продиктувани от непостигане на поставените цели пред отбора. Бранко Милованович и Драган Канатларовски имаха пълна свобода да провеждат клубната политика, но в крайна сметка резултатите постигнати тази есен дотук не задоволяват никого. Отборът не върви, за което държа да подчертая не са виновни само те двамата. Според мен вина има и средата, в която те трябваше да работят. Надявам се всички ние, които искаме Локомотив да върви нагоре, да си извадим поука от случилото се и няма да повтаряме грешките, които допуснахме", коментира Динев.

"Локомотив ще има нов старши треньор, но не искам да избързвам с обявяване на името му. В най-скоро време, след като обсъдя вариантите ще обявя и на кой ще поверя бъдещето на тима. Надявам се феновете да разберат промените и отново да застанат в подкрепа на любимия им отбор", добави пред "Гонг" Константин Динев.