Треньор номер 1 на България за XX век Димитър Пенев говори пред CSKA.BG преди мача с Лудогорец. Стратега даде мнението си за двубоя със Славия (1:1) и изрази очакванията си за предстоящия двубой срещу шампионите, който е утре от 21:00 часа на "Армията". Според него ЦСКА е показал добра игра в първия мач за сезона, но и грешки не са липсвали. Стратега смята, че има за какво "червените" да си връщат на Лудогорец по отношение на резултатите. За него мачът не е най-важният, но е важно "армейците" да победят, за да покажат колко са израснали за една година. Димитър Пенев коментира и отпадането на Левски от Лига Европа. 

"Първо добър ден и приятна работа на вас", започна ексцентричният Пенев.

"След всеки мач прогнозите и мнението на специалистите, треньори, се променя, и то бързо, в движение. След международните мачове вчера виждате, че картината обратно се обърна. Лудогорец е по-добрият отбор. Надеждите на Левски, видяхме за 10 минути един хаос на "Герена", който не донесе нищо за успеха. Ботев пък си върна старата слава в международните срещи с този добър мач, който направи", анализира Стратега представянето на родните евроучастници.

"Нашият отбор стартира добре като игра, но пак стари грешки, стари позиции, които не се харесват много на феновете. Мачът с Лудогорец утре не е най-важният, но е важен по отношение на сравнението между двата отбора. ЦСКА трябва да покаже, че за кратък период израсна. Трябва по-малко грешки, повече желание. Много е важно как ще им отнемаме топката, как ще атакуваме. Нашите футболисти понякога се увличат", коментира още Пенев.

 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма