Треньорът на Левски Георги Дерменджиев трябва да реши два въпроса до неделя, когато е първата среща на "сините" за пролетния дял от шампионата. Столичани приемат Локомотив (Пловдив) от 17:30 часа, а новият треньор трябва да реши кой да бъде капитан и кой да води атаката на отбора.

Относно капитанската лента в Левски имат два варианта. В момента тя е на ръката на Иван Горанов, но по всичко личи, че нейния притежател ще бъде друг. 

Единият вариант е Живко Миланов. Пристигналият преди дни в клуба десен защитник е с изключителен богат опит, юноша е на клуба и има изявени лидерски качества. Дори Валери Божинов каза, че ще го слуша. 

Вторият вариант е Николай Михайлов. Завърналият се в Левски страж също се отличава с лидерски качества, като те бяха забелязани от съотборниците му още от първия ден на "Герена". Синът на президента на БФС всява респект сред всички свои съотборници и думата му се чува от пристигането му. Славиша Стоянович имаше идея точно той да сложи лентата на ръката си, но след смяната на треньорското ръководство и пристигнаето на Живко Миланов, ситуацията може да се промени. Георги Дерменджиев предпочита капитанът да бъде полеви играч, а не вратар.

Другият казус пред треньора е кой да поведе атаката в мача с Локо (Пловдив). От една страна Левски има голмайстора Станислав Костов, който изнесе силна есен и е начело на листата в Първа лига. От друга страна на "Герена" се завърна Валери Божинов, който пък показа своите големи качества с екипа на Ботев (Враца) и е гласен за титуляр на "Герена". Тук също роля може да изиграят лидерските качества на Божинов и умението му да надъхва останалите играчи. Към този момент Серджиу Буш е трети избор за централен нападател и едва ли ще запише много игрови минути, ако Костов и Божинов са в добро здраве.