Георги Дерменджиев коментира бъдещето си в Лудогорец и по-скоро информациите, че до часове ще се раздели с клуба. Вече стана ясно, че Димитър Димитров-Херо разтрогна договора си с Иртиш в Казахстан и можеда поеме разградчани. Тази вечер Лудогорец загуби финала за Суперкупата на България след поражение с 5:6 от Ботев след дузпи (1:1 в редовното време). А преди няколко месеца разградчани паднаха отново от Ботев, но във финал за Купата на страната.

На въпрос, притеснява ли се от информациите за смяната си, Дерменджиев коментира: “Има собственици, те решават моята съдба. Ако аз съм виновен, тръгвам си веднага. На мен по никакъв начин информациите не ми влияят, не ме интересува след мен кой ще е треньор. Аз ще пожелая на клуба занапред, така че нямаме проблеми.“

На въпрос, доволен ли е от това, което свърши в Лудогорец, Дерменджиев каза: “Аз лично съм доволен, от там нататък нека специалистите да анализират какво съм направил. Винаги съм стоял здраво на земята, а когато съм бъркал, съм анализирал и съм го поправял.”

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка