Даниел Златков или българският Роналдо, както е известен, може да зареже футбола и да стане... ММА боец. Това той каза в ефира на Нова телевизия.

„Ще видя как ще потръгне с футбола. Ако нещата не се развият добре, наистина може да се бия в ММА. Вече дори имам разговори в тази насока.“

Относно конфликта си с шеф Петров в Къщата Златков бе категоричен, че ако е бил заедно с Борис навън, доста бързо напрежението е щяло да ескалира и да се стигне до физическа саморазправа. „Аз му казах и вътре в къщата, че ако бяхме навън, нямаше да се стигне до тук. Тоест, че за три секунди щях да го ошамаря“, допълни Златков.

В този момент водещият Деян Веселинов обаче забеляза, че дори и към момента ръцете на Златков са разранени и реши да го попита дали скоро се е бил.

"Дори след Къщата съм се бил два пъти. Все пак не съм конфликтен и ако мога, ще избегна тези неща. Щом се бия толкова често обаче, надявам се да не продължавам така, но сигурно все някога ще ме набият. Досега не ми се е случвало. Обичам винаги нещата да се решават мъжката", каза той.

"Ако детето ми Марио ме види да се бия с друг човек, бих се притеснил. Надявам се да не става свидетел на такова нещо", добави Златков.