Пратеник на английския елитен Уулвърхямптън (11-о място във Висшата лига) ще следи изявите на 18-годишния Валентин Антов. Това ще стане на днешната европейска квалификация на юношеските ни национали до 19 години срещу Румъния. Срещата е от 14:30 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен и ще бъде наблюдавана от скаута на "вълците" Матю Хобс, който е у нас по покана на агенцията "Скаутинг Тйм".

Освен Антов част от състава на "лъвчетата" са още юноши на ЦСКА - Митко Митков и Никола Борисов. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

През този сезон Антов вече записа 10 участия за "армейците" във всички турнири. Той бе на терена в три мача от Първа лига, като започна титуляр при победата с 1:0 над Локо (Пд) на "Лаута", пише още "Тема Спорт". Младокът има и 2 срещи за Купата на България, като бе в стартовата единайсеторка при 3:1 над Витоша (Бистрица) на осминафиналите. 

Антов започна силно сезона със сблъсъци от Лига Европа, като записа 5 участия. Юношата на ЦСКА игра като титуляр в двата двубоя с латвийския ФК Рига. Той може да действа като централен защитник и дефанзивен халф, като треньорът Нестор Ел Маестро го използва в полузащитата. На тази позиция играе и при юношите. Освен на Антов скаутът на Уулвърхямптън ще наблюдава изявите и на други юношески национали. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019