Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи коментар за емблемата на „армейците“ и заяви, че други, които също я желаят, дори не го поздравяват. Легендата най-вероятно визира представителите на ЦСКА 1948.

„И без емблемата сме играли, и пак сме били №1. Дай Боже сега да сме три пъти №1 с тази. Какви претенции имат за нея, аз просто се учудвам?! Те мен ме срещат и не ме поздравяват тези, които искат емблемата. Те не знаят с каква емблема са и къде са регистрирани! Сигурно на "Драган Цанков" са осми или пети… Там има много регистрации - 48", сподели Димитър Пенев и се засмя по време на обявяването на нов спонсор на клуба.

„Аз няма да давам съвети. Всичко е ясно още от началото на сезона. Това е задължение на ръководството. Футболистите трябва да отговарят на тези изисквания, точки и дисциплина“, каза легендата във връзка с предстоящите срещи на ЦСКА и дербито с Левски.

Чичо Митко е категоричен, че подходът "мач за мач" отговаря на историята и класата на „червените“.

"Нашият клуб е история в целия свят. Радостно е, че всеки ден фирми се предлагат пред нас, защото те знаят, че ЦСКА е номер 1 в Европа... Знаете, ЦСКА и Бразилия. Клубът е минавал в целия свят! Мач за мач е стара традиция на специалисти и президенти, когато се играе първенство", допълни Стратега.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма