Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Федерико Македа идвал в ЦСКА. „Червените” изпреварват Левски за италианския нападател. Звучи невероятно и доста галещо ухото на „червения” запалянко. Новината плъзна вчера от една медия и всички се надпреварваха да я пуснат. А форумите бяха залети с коментари. Повечето положителни.

Македа беше чудо на чудесата в Манчестър Юнайтед, когато само на 17 години заигра в мъжкия тим. Редом до Бербатов. Всички му предричаха блестящо бъдеще.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Впоследствие обаче кариерата му тръгна надолу. „Червените дяволи” започнаха да го преотстъпват насам и натам – на Сампдория, КПР, Щутгарт, Донкастър, Бирмингам. И нищо. Накрая Македа стана собственост на Кардиф, после пак игра под наем – в Нотингам Форест.

Преди две години се завърна отново в родината си, обличайки екипа на Новара. За два сезона – 51 мача и 10 гола. И сега отново е без отбор.

Но все пак той е само на 26 години. В отлична възраст и с шанс да възроди кариерата си.  

Ето какво разкриха източници на БЛИЦ от Борисовата градина за Македа.

„Преди малко повече от месец ни го предложиха. Но всичко се разпадна много бързо. Федерико вече не е опция за нас, след като имаме в атака Мауридес и Евандро. В момента не водим разговори за привличането му. Както се казва – това е стара новина. Наистина звучи невероятно, защото е невероятно да го привлечем. Какви са причините? Нека не изпадаме в повече подробности”, откровени бяха нашите информатори.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018
Първа лига - сезон 2018/2019