Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящото дерби от втория кръг на Първа лига с Лудогорец. Срещата между двата тима е утре от 21:00 часа на "Българска армия".

"Очаквам да се представим на ниво. Надявам се да покажем лицето, което на моменти загатвахме през пролетта, както и на контролите в Австрия. Дано сме си взели нужните поуки от мача със Славия и да играем по-добре", започна Белчев.

"Отборът на Лудогорец е същият от миналата година. Наясно сме със силните и слабите страни на противника. Дано се възползваме от слабостите им и да ги победим. Мисля, че и двата отбора няма с какво да се изненадаме. Малките детайли ще решат мача. Дано този малък детайл да включва ситуациите пред вратата на противника. Да имаме по-голяма концентрация, по-голямо самочувствие и да реализираме създадените положения”, каза още специалистът пред клубния сайт.

"Надявам се очакваната задължителна победа срещу Лудогорец да не натежи на футболистите. Те трябва да знаят, че винаги трябва да дават 100% от себе си. Феновете затова идват, тъй като футболистите вдигнаха много летвата. Искаме да покажем още по-голямо израстване и да се поздравим с победата след края на мача. Сигурен съм, че отборът ще покаже по-добро лице от мача със Славия”, завърши треньорът на “червените”.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма